SAVE THE DAY
SAVE THE GAME

JUNIORIURHEILUN VIDEOMEDIA

GAMESAVERILLA OLET PELISSÄ MUKANA,
SILLOIN KUN SINULLE SOPII

Gamesaver on uusi junioriurheiluun keskittynyt mobiilivideopalvelu, jonka avulla joukkueet voivat helposti kuvata omat pelinsä ja fanit voivat katsoa ne livenä tai jälkilähetyksenä.

Palvelu toimii 4,99€ kuukausimaksulla, jolla pääset käsiksi koko lajisisältöön. Lataa sovellus ja liity joukkoon!

The difference between gold and silver is so big it’s hard to put into words.Jarkko Ruutu

GAMESAVER FANEILLE

Gamesaverin avulla et missaa enää matseja – olitpa sitten isovanhempi, vanhempi, naapuri tai kykyjenetsijä, Gamesaver pitää sinut pelissä mukana!

Helppokäyttöisen palvelumme avulla katsot ottelut, kannustat joukkuetta ja elät mukana sinulle tärkeimmissä urheiluhetkissä. Viikottaiset Gamesaver Studio -ohjelmat luovat hyvän pohjan keskusteluille, analyyseille ja spekulaatioille.

Lataa sovellus ilmaiseksi!LATAA SOVELLUS

GAMESAVER JOUKKUEILLE

Joukkueilla on nyt mahdollisuus kuvata omat pelit fanien katsottavaksi liittymällä Gamesaveriin. Kuvaus tapahtuu helposti omalla kännykällä. Perhe ja muut fanit voivat katsoa joukkueiden pelit suorana lähetyksenä, osallistua kommentointiin ja elää parhaat hetket uudestaan pelin jälkeen!

Haluatteko kuvata joukkueenne pelit?

Jotta joukkue pääsee streamaamaan sovelluksen avulla, tarvitsette joukkuekohtaisen kuvausoikeuden.

Miten kuvaaminen toimii?

Pelin streamaamiseen tarvitset vain:

Nykyaikaisen iOS tai Android älypuhelimen
4G tai WIFI-yhteyden
Ladatun akun tai verkkovirtaa
Jalustan puhelimelle (tai todella vakaan käden)

Tiesitkö että joukkueesi voi myös tienata palvelun avulla?

Gamesaver tulee jatkossa tarjoamaan joukkueille mahdollisuuden myydä kausi- ja pelikohtaisia mainospaikkoja. Pysy kuulolla!

GAMESAVER

JUURI SILTÄ RUUDULTA MILTÄ HALUAT

Gamesaver-palvelua käytät kätevästi mobiilipuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Live pelien lisäksi palvelusta löytyy kattavasti viikottaista Gamesaver Studio -sisältöä, jossa pureudutaan intohimoisesti juniorisarjojen tiukkoihin tapahtumiin. Myös keskustelut ovat olennainen osa palvelua, joten jos et ole vielä liittynyt mukaan, lataa sovellus nyt!