USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Käyttäjä

Mikä Gamesaver on?

Gamesaver on ainutlaatuinen pelillistetty junioriurheiluun kehitetty videomedia. Se on sekä yhteisöllinen sovellus pelien livestreamaukseen että palvelu niiden katsomiseen.

Sen lisäksi että voit katsoa suosikkijuniorijoukkueesi pelejä ja kannustaa joukkuettasi, tuotetaan sinne lajiin liittyvää sisältöä katsottavaksi säännöllisin väliajoin joka viikko.

Kenelle Gamesaver on tarkoitettu?

Gamesaver on sovellus kenelle tahansa junioriurheilusta kiinnostuneelle, mutta erityisesti se palvelee pelaajia, kokonaisia joukkueita ja vanhempia.

Miten Gamesaveria voi käyttää?

Gamesaver –palvelu on käytettävissä katsojana joko sovelluksen tai nettiselaimen kautta eli voit olla mukana peleissä katsojana missä tahansa ne fyysisesti pelataankin. Sen lisäksi että pelejä voi katsoa livestreamin kautta, voit halutessasi osallistua peleihin aktiivisesti virtuaalisia kannustimia käyttämällä. Mikäli livelähetys jää katsomatta, kaikki nauhoitetut pelit ovat katsottavissa jälkikäteen tallenteena. Viikkokohtainen mielenkiintoinen sisältö, kuten lajikohtaiset Vilttiketju ja Purkukiekko ovat katsottavissa samaan edulliseen kuukausihintaan.

Joukkueet tallentavat pelejään jo nyt. Mutta Gamesaver tarjoaa alustan, jolla pelit voidaan striimata livenä mobiililaitteesta ja pelin aikana palvelun käyttäjät voivat olla osa tätä jännittävää urheilutapahtumaa kannustamalla joukkueita erilaisilla virtuaalisilla kannustimilla. Sovelluksessa on lisäksi sisäänrakennettu tulospalvelu. Pelit tallentuvat sovellukseen, josta niitä voi jälkikäteen katsoa tallenteina ja käyttää pelien analysointiin. Se on lisäksi kanava, jonka kautta joukkueet voivat jatkossa tarjota yhteistyökumppaneilleen näkyvyyttä ja tienata extra tuloja.

Mille käyttöjärjestelmille sovellus on saatavilla?

Apple iOS 9.0 ja uudemmat, Android 5.0 ja uudemmat.

Millä mobiililaitteilla sovellus toimii?

Apple iOS iPhone 6.0 ja uudemmat, Android 5.0 ja uudemmat.

Miten saan itselleni Gamesaver sovelluksen?

Lataamalla suomalaisesta Apple –storesta tai Google play –kaupasta.

Millä nettiselaimella palvelu toimii?

Google Chrome, Safari, Modzilla Firefox ja Windows Edge -selaimella. Internet explorer –selainta ei valitettavasti tueta.

Mitä palvelun käyttäminen vaatii? / Mitä teknisiä vaatimuksia palvelun käyttämiseen on?

Jotta voisit katsoa pelejä tai muuta sisältöä mobiililaitteestasi, pitää sinulla olla ladattuna sovellus ja laite kytkettynä verkkoon. Voit katsoa sisältöä myös tietokoneen tai kännykän nettiselaimella osoitteessa m.gamesaver.net.

Voiko palvelua käyttää ilman yhteyttä verkkoon?

Valitettavasti ei. Kaikki sisältö tallentuu pilvipalvelimelle, joten palvelun käyttäminen vaatii yhteyden langattomaan tai langalliseen verkkoon.

Millä kielillä palvelu toimii?

Tällä hetkellä tuetut kielet ovat suomi ja englanti.

Missä maissa palvelu on saatavilla?

Tällä hetkellä sovellus on ladattavissa Suomen Apple-storesta ja Googlen Play -kaupasta.

Voinko käyttää palvelua Suomen ulkopuolella?

Kyllä, kunhan sovellus on ladattu Suomen Apple- storesta tai Googlen Play -kaupasta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää nettiselaimella osoitteessa m.gamesaver.net.

Mitä palvelun käyttäminen maksaa?

Palvelu on maksuton soft launch–ajanjakson ajan. Koejakson päättymisen jälkeen palvelun käyttäminen katsojana muuttuu maksulliseksi. Hinnat tarkentuvat koejakson aikana ja asiasta tiedotetaan.

Saako palvelua testata ennen ostamista?

Kyllä. Uudelle käyttäjälle kuuluu aina kokeilujakso. Palvelu on lisäksi nyt soft launch –ajanjakson ajan täysin maksuton.

Kuulin että palvelu on jonkin aikaa ilmainen?

Kyllä. Palvelu on maksuton soft launch –ajanjakson ajan. Hinnat ovat nähtävissäsi ennen koejakson päättymistä.

Tarvitseeko palvelun käyttämistä varten luoda käyttäjätili?

Kyllä. Palvelun käyttäminen vaatii rekisteröitymisen, jotta voimme varmistaa kunkin käyttäjän saavan tilaamaansa palvelun.

Rekisteröidyin mutta en pääse sisään sovellukseen?

Rekisteröityminen vaatii aktivoinnin. Tili vahvistetaan ja aktivoidaan klikkaamalla annettuun sähköpostiosoitteeseen lähetettyä linkkiä, jonka jälkeen palveluun pääsee kirjautumaan.

Rekisteröidyin mutta en saanut sähköpostia?

Sähköposti on saattanut myös mennä roskapostiin, eli kannattaa katsoa sieltä. Joskus sähköpostin saapumiseen postilaatikkoosi saattaa mennä pidempi aika. Mikäli sähköpostia ei kuulu voi olla yhteydessä Gamesaver tiimiin, josta voidaan tarkistaa rekisteröitymistilanne.

Entä jos syöttämäni sähköpostiosoite/käyttäjätunnus ei toimi?

Tarkista kieliasu ja yritä uudelleen. Mikäli ei vieläkään toimi, laita meille viestiä niin tarkistamme järjestelmään syötetyn sähköpostin/käyttäjätunnuksen tiedot.

Mitä jos unohdan salasanani?

Saat tilattua uuden salasanan sovelluksen kirjautumissivulta. Syötä sähköpostiosoitteesi, jolla rekisteröidyit palveluun ja saat uuden salasanan sähköpostitse.

Mitä teen koejakson päättyessä?

Mikäli olet tyytyväinen palveluun ja sisältöön, tilauksesi jatkuu automaattisesti aktivoituasi tilauksen Apple Pay tai Google Payn kautta. Mikäli taas et ollut tyytyväinen voit päättää tilauksesi sovelluksesta käsin.

Voinko päättää tilaukseni milloin tahansa?

Kyllä. Voit päättää tilauksesi koska tahansa. Päätettyäsi tilauksesi on se voimassa vielä irtisanomiskuukauden loppuun asti, jonka jälkeen sen voimassaoloaika päättyy.

Onko palvelun katsomiselle ikärajaa?

Ei. Sisältö on kaikille soveltuvaa.

Onko palvelussa katsottavissa kaikki urheilulajit?

Näin alkuvaiheessa palvelun kautta on katsottavissa salibandyn ja jääkiekon junioripelejä. Lisää lajeja lisätään valikoimaan säännöllisin väliajoin.

Miten yksilölajit, tuleeko niitä palveluun?

Gamesaver on alkuvaiheessa tarkoitettu joukkueurheilulajien videomediaksi. Yksilölajeja ei ole toki missään nimessä suljettu täysin pois ja niitä voi jollain aikataululla tulla mukaan palveluun mutta ne eivät ole tällä hetkellä fokuksessa.

Näkyykö palvelun kautta esim. NHL tai SM-liiga-pelit?

Ei nyt eikä tulevaisuudessa. Gamesaver keskittyy olemaan juniorijoukkueiden ja jatkossa mahdollisesti aikuisten amatöörijoukkueiden videomedia.

Voinko valita vain minua kiinnostavat joukkueet?

Tällä hetkellä personointi ei vielä ole mahdollista mutta jatkossa käyttäjä voi personoida palvelua ja valita vain ne lajit ja joukkueet, joiden pelejä haluaa katsoa.

Millaista dataa minusta kerätään?

Terms of service https://gamesaver.net/terms-of-service.html
Privacy policy https://gamesaver.net/gamesaver_privacy_policy.html

Mistä saan apua jos kohtaan ongelmia?

1. Lue FAQ huolellisesti
2. Laita meille viestiä
3. Keskustele Facebookissa

Sisällön luonti / nauhoittaminen / tallentaminen

Mitä tarvitsen sisällön luomiseen ja tallettamiseen?

Jotta joukkue voi streamata omia pelejään tarvitaan sitä varten Gamesaver –tiimiltä hankitut kuvausoikeudet sovellus ladattuna kännykkään, kuvaaja ja verkkoyhteyden.

Kuvaaja vastaa pelistreamin kuvaamisesta ja samalla tallentamisesta sovellukseen. Muun sisällön tallentaminen ei tällä hetkellä ole luvallista.

Mitä teknisiä vaatimuksia sisällön tallettamiseen on?

Tarvitset ladatun älypuhelimen, sovelluksen*, verkkoyhteyden (4G tai WiFi) ja tripodin tai vastaavan, jolla laitteen saa vakaaseen asentoon. Kalansilmäobjekti on suositeltava lisävaruste.

Tabletteja ei tällä hetkellä suositella kuvaukseen kameran huonomman laadun vuoksi, valitse ennemmin tarkoitukseen soveltuva älypuhelin. Suosittelemme myös testaamaan nopeuden ja kuvanlaadun hyvissä ajoin mikäli olette liittämässä kuvaukseen aiottua laitetta avoimeen wifi verkkoon.

Liittyen verkkoyhteyteen mikä on vaadittu upload –nopeus?

Suositeltava upload -nopeus on vähintään 5 mbps.

Voiko kuka tahansa streamata ja tallettaa sisältöä?

Ei. Streamaus on rajoitettua ja joukkueiden vastuulla. Streamausta varten tarvitaan kuvausoikeudet. Kuvausoikeus on joukkuekohtainen.

Miksi kuvausoikeudet tarvitaan?

Kuvausoikeudella varmistamme että palveluun päätyy oikeanlaista sisältöä eli juniorijoukkueiden pelejä.

Miten joukkue saa oikeuden streamata sisältöä?

Joukkue nimeää kuvausvastaavan(t), joka tilaa kuvausoikeudet Gamesaver –nettisivuilla olevalla lomakkeella

Kuinka nopeasti kuvausoikeudet saa?

Arkena lupaamme kuvausoikeudet viikon sisällä.

Maksaako sisällön streamaaminen?

Kuvausoikeudet ja sovelluksen käyttäminen streamaamiseen on ilmaista mutta on hyvä huomioida mahdolliset laitehankintoihin liittyvät menot. (Kolmijalka, kalansilmäobjekti, sopiva mobiililaite yms)

Mistä saan apua jos kohtaan ongelmia?

1. Lue FAQ huolellisesti
2. Laita meille viestiä
3. Keskustele Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa Ja Instagramissa

OTA YHTEYTTÄ

Jätä meille viesti

Osoitteemme

Vattuniemenranta 2,
00210 Helsinki
Finland

  • Email:support@gamesaver.net